HEB JE DAAR EEN

TEKENING

VAN?


Hetgeen wat in jouw hoofd zit teken ik graag tot in het kleinste detail uit in SCAD Re-Event, CAD software speciaal ontwikkeld voor de evenementenbranche.
Middels deze tekeningen weet iedereen, van je eigen team tot aan leveranciers en de vergunningverstrekker, precies wat jij van plan bent.
Of het nou voor een festival om een tekening voor de vergunningaanvraag gaat, of om een detailtekening voor een beurs zodat het super duidelijk is waar alles opgebouwd moet worden tot aan de laatste elektra aansluiting aan toe.
Alles wat jij wilt is mogelijk. Volledig 3D!

Wat heb je nodig?

Wil je een overzichtstekening van je terrein voor de vergunningaanvraag? Geen probleem. Ik denk graag met je mee met de meest praktische en veilige indeling. Of wil je detailtekeningen van het VIP-deck wat je in je hoofd hebt? Ook dat teken ik zo voor je uit. Alles is mogelijk.

Haal meer uit je tekening

Laten we het makkelijk houden, en overzichtelijk. In onderstaande stappen lees je hoe we het makkelijkst een tekening voor jouw project kunnen realiseren. Maar wil je het toch liever anders? Alles is mogelijk!

Capaciteitsberekeningen

In je CAD-tekening berekenen we het totale terreinoppervlakte van je evenement. Of per area. Tevens berekenen we het benodigde aantal strekkende meters nooduitgang en die tekenen we in. Met een simpele rekensom kunnen we je vervolgens precies vertellen wat, volgens de lokale regelgeving, je terreincapaciteit is en hoeveel bezoekers je tegelijkertijd veilig op je terrein kan laten.

Bestellijsten

Alles wat ingetekend wordt zul je logischerwijs ook willen inkopen. Denk aan het aantal zwart gezeilde bouwhekken, het aantal opzethekken, aantallen brandblussers, bannerframes, bouwspots, enz. Behorend bij je tekening krijg je van ons een totaaloverzicht van alle ingetekende items zodat jij precies weet wat je moet bestellen.

Zichtlijnen

Het kan best lastig zijn om te bepalen of je vanaf "die ene plek" nou nét wel of nét niet het podium, of de bar, of de muntverkoop kan zien. Helemaal wanneer je terrein hoogteverschillen heeft. Omdat alles volledig 3D ingetekend wordt, en jouw terrein incl. hoogteverschillen digitaal ingeladen kan worden, kunnen we je alle mogelijke zichtlijnen in een handomdraai tonen.

And much, much more!

Bovengenoemde items zijn maar een kleine greep uit alles wat je wat jouw tekening kan. Dus laat maar weten wat je nodig hebt en we zorgen ervoor dat het in je mailbox terecht komt.

Hoe werkt het?

Laten we het makkelijk houden, en overzichtelijk. In onderstaande stappen lees je hoe we het makkelijkst een tekening voor jouw project kunnen realiseren. Maar wil je het toch liever anders? Alles is mogelijk!
 • STAP 1Neem contact op en leg uit wat je plan is

  Geef aan wat je van plan bent te organiseren en op welke locatie.
 • STAP 2Je ontvangt basis tekeningen

  Je ontvangt een gedetailleerde PDF met een plattegrond van "jouw" gebied gebaseerd op informatie vanuit het Kadaster. Tevens ontvang je een PDF met een luchtfoto van jouw gebied.
 • STAP 3Lever een klad aan van je terreinopzet

  Lever informatie aan zoals dat voor jou het makkelijkst werkt. Digitaal of "oldschool" door de aangeleverde PDF's uit te printen en met potlood jouw terrein in te tekenen. Foto maken. Op de mail. Klaar.
 • Stap 4Van klad naar CAD

  Op basis van de door jou aangeleverde info maken we een tekening, op schaal, 3D met alles erin wat jij bedacht hebt. En natuurlijk ook de dingen waar jij niet aan gedacht hebt. Of waarvan je juist wilt dat het voor je uitgedacht wordt.
 • Stap 5Finetunen

  Geef je feedback. Per mail of terwijl we naast elkaar zitten. Hier iets naar links, daar iets naar rechts. Samen maken we jouw tekening precies zoals je het wilt.
 • Stap 6Bijgewerkte tekening

  Als alles naar wens is maken we een set PDF's en download je die via onze eigen server waar jouw tekeningen, tevens de oudere versies, op blijven staan en altijd te raadplegen zijn.
 • Stap 7Alles naar wens?

  Zodra de tekeningen naar wens zijn kan jij verder met je project. Maar heb je gedurende je voorbereidingen nog aanpassingen nodig? Zet ze op de mail en het wordt geregeld.
 • Stap 8Realisatie tekening

  Tijdens de opbouw van je evenement komen zaken wellicht toch net iets anders te staan dan van tevoren bedacht. Wil je voor volgend jaar weten hoe het ook alweer stond en daarop verder werken? Voorzie ons dan van duidelijke foto's en we maken een realisatie tekening voor je.


Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact op. Bel gerust om wat eerste informatie in te winnen zonder verplichtingen. Of drink je liever een bakje koffie? Ik kom graag langs om kennis te maken!