BUILDING

GREAT THINGS

SINCE 2010

Het liefst zet ik mijzelf in als:

CAD tekenaar

Een evenement uitwerken in een CAD tekening is een van de dingen waar ik het meeste plezier aan beleef. Hetgeen wat in jouw hoofd zit teken ik graag tot in het kleinste detail uit zodat iedereen, van je eigen team tot aan leveranciers en de vergunningverstrekker, precies weet wat jij van plan bent.

Of het nou voor een kleinschalig festival om een tekening voor de vergunningaanvraag gaat, of om een detailtekening voor een beurs met honderden exposanten zodat het super duidelijk is waar alles opgebouwd moet worden tot aan de laatste elektra aansluiting aan toe. Alles wat jij wilt is mogelijk. Volledig in 3D!

Op basis van de gemaakte tekening laat ik je zien:

  • …of die tent daar nou wel of niet past
  • …hoe groot die ene vlondervloer nou moet zijn
  • …hoeveel bouwhekken, rijplaten, en noem maar op, er besteld moeten worden
  • …waar ondergronds leidingwerk loopt middels een KLIC-melding
  • …wat de beste zichtlijnen zijn zodat iedereen het podium goed kan zien

Maar eigenlijk kan ik je dit allemaal veel beter toelichten wanneer we samen naar en scherm kijken. Ik vertel je graag meer!

 Producent / Uitvoerend producent

Idee- en conceptvorming, begroting, plan van aanpak, pre-productie, realisatie en evaluatie. Belangrijke onderdelen of de complete organisatie van je evenement of project uit handen geven kan voelen als een risico. Maar wanneer het goed gebeurt is het dé oplossing waar je misschien al lang naar op zoekt bent. Ik denk dat je hem zojuist gevonden hebt!Adviseur

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de evenementenbranche. In de afgelopen jaren heb ik erg diverse hoeken van dichtbij gezien en heb ik voor veel verschillende organisaties mogen werken. Denk hierbij aan festivals met 2.500 bezoekers tot 150.000 bezoekers. Van concerten in het Goffertpark van bijvoorbeeld Guns n’ Roses tot aan hardcorefestivals, de Tinadag, de Libelle Zomerwerk, theaterproducties, beurzen en verscheidene culturele projecten.

Graag geef ik met deze achtergrond advies op het gebied van jouw evenement. Denk bijvoorbeeld aan algemeen productioneel advies, advies bij je vergunningentraject, bij je veiligheidsplan, gesprekken met je vergunningverstrekker en/of de veiligheidsregio of bijvoorbeeld bij de inrichting van je evenemententerrein.

Of heb je liever iemand die meedenkt bij de ietwat concretere vraagstukken? Zoals waar je nou bijvoorbeeld het beste een tekstkar of bouwhekken kan huren in jouw omgeving voor een goede prijs, bij een betrouwbare partij? Pak maar vast wat om notities te maken!Site producent

We starten met het schetsen van jouw evenementenlocatie waarna de CAD tekening uitgewerkt wordt. Op basis hiervan verzorg ik de inkoop van rijplaten tot bouwhekken en van toiletten tot tenten, maak ik een stroomplan, een inschatting van je stroom- en tevens dieselverbruik, en ga zo maar door. Inkoop volgt daarna bij voorkeur via leveranciers waar ik jarenlange relaties mee heb en afspraken op het gebied van prijzen en kwaliteit bestaan. Natuurlijk kan dit ook bij de leveranciers van jouw voorkeur.

Na de inkoop volgt de detailuitwerking en werk ik in overleg met jou steeds meer toe naar een definitieve indeling van je evenementenlocatie. In combinatie met de CAD tekening en een logistieke planning maak ik met alle betrokkenen afspraken, worden veiligheidsnormen nageleefd, wordt er op- en afbouwcrew geregeld en houd ik de begroting nauwlettend in de gaten.

Na de uitvoering zorg ik voor een soepele afbouw en wordt de locatie opgeleverd alsof er nooit iets gebeurd is.Technisch producent

Ik creëer meer dan graag overzicht in een zee van info en afspraken. Als technisch producent inventariseer ik alle technische en facilitaire wensen van alle artiesten en/of gezelschappen die bij jouw evenement op een podium staan. Of het nou om 1 podium gaat of 30. Of het bestaande podia zijn, locaties die tijdelijk als zodanig ingericht worden of een joekel van podiumconstructie.

Op basis van de door mij vergaarde gegevens stem ik met leveranciers af wat er wanneer geleverd gaat worden en worden er stagemanagers en stagehands geregeld. Ik zorg ervoor dat iedereen weet waar ‘ie aan toe is, ik maak en verspreid een festivalrider en ik manage het geheel voor, tijdens en na het festival.

Alles met als doel dat er geweldige shows gegeven gaan worden!Projectmanager

Je hebt een project in gedachten, wellicht al helemaal uitgewerkt. Nu heb je nog iemand nodig om alles en iedereen in de startblokken te krijgen. Iemand die ervoor zorgt dat alles op de juiste manier verloopt. Die ervoor zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Die ervoor zorgt dat planningen behaald worden, dat alles binnen de begroting past en dat alle stakeholders tevreden zijn.

Oftewel iemand die alles voor het project managet.

Die persoon ben ik graag voor je! Bekijk mijn achtergrond eens en dan ben je misschien al direct overtuigd dat wij absoluut eens een bak koffie moeten gaan drinken!Of heb je iets anders in gedachten?

Laat het vooral weten!Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact op. Bel gerust om wat eerste informatie in te winnen zonder verplichtingen. Of drink je liever een bakje koffie? Ik kom graag langs om kennis te maken!