Oplossingen op 1,5M

DENKEN IN OPLOSSINGEN

Momenteel leven en werken we allemaal met de beperkingen omtrent Covid-19. Dit is voor iedereen in zekere mate een probleem. Echter vallen er voldoende oplossingen te bedenken om het probleem in de horeca en detailhandel werkbaar te maken. Zelfs in de evenementenbranche.

Inmiddels werk ik ruim 10 jaar lang freelance in de evenementenbranche. Een branche waarin op dagelijkse basis oplossingen verzonnen en toegepast worden voor alledaagse vraagstukken met betrekking tot onder andere:

  • Het zo efficiënt mogelijk inrichten van ruimtes
  • Veiligheidsmaatregelen en regelgeving
  • De kosten zo laag mogelijk houden
  • Samenwerken met de juiste partners

Hedendaags wordt er een enorm aanpassingsvermogen gevraagd van de ondernemer om het dagelijks werk voort te kunnen zetten. Vooral in de horeca en detailhandel moeten er veel oplossingen bedacht worden om toch de benodigde capaciteit aan klanten/gasten te kunnen herbergen.

Binnen de evenementenbranche zijn er reeds tal van oplossingen waar ik al jaren mee werk. Daarnaast zetten alle leveranciers/partners hun materialen innovatief op een andere manier in om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan deze oplossingen voor horeca, detailhandel en andere bedrijven.

Deze partijen ken ik door en door en ik weet wat de mogelijkheden met hun materialen zijn. Vanuit dat oogpunt bedenk ik graag een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van partners die hun materialen momenteel op een andere manier inzetten.

WERKWIJZE

Graag denk ik met u mee en ga ik vrijblijvend het gesprek met u aan.

Stap 1: Bespreken van het vraagstuk

U verteld mij wat uw vraagstuk is en binnen welke context u en uw medewerkers dienen te werken. We kijken bijvoorbeeld naar hoeveel stoelen u minimaal op uw terras wilt/moet hebben, hoeveel vierkante meter u aan verkoopruimte nodig heeft of hoeveel werkplekken we moeten realiseren.

Stap 2: Mogelijke oplossingen

Heeft u een kantoorpand en kan er gewerkt worden met plexiglas schermen? Heeft u een terras en wilt u uw capaciteit vergroten met een verdiepingsvloer? Wilt u uw bedrijfspand uitbreiden met een tent inclusief inrichting? Gezien mijn achtergrond en enorme netwerk zijn er tal van bestaande oplossingen in te zetten. Welke past bij uw vraagstuk?

Stap 3: CAD tekening

Ik maak voor u een digitale tekening op schaal (CAD) waarbij ik rekening houdt met uw wensen/eisen en de huidige regelgeving. Op basis van deze tekening kunt u bepalen of het bedachte plan de oplossing voor u is.

Stap 4: Kostenplaatje

Met de partners waarmee ik al jarenlang samenwerk ga ik rond de tafel om uw specifieke situatie voor te leggen. Hoe gaan we hier invulling aan geven met de materialen van deze partners en hoe gaan we hier kostentechnisch uitkomen met elkaar? We doen het immers met z’n allen!

Stap 5: Vergunningen

Wellicht dienen er vergunningen aangevraagd te worden voor de uitvoering van het plan. Hier kijk ik graag me u mee en ondersteun ik in. Desgewenst neem ik dit volledig uit handen van u.

Stap 6: Realisatie

Wanneer de eventuele benodigde vergunningen in orde zijn en de financiële afspraken gemaakt zijn ga ik er voor zorgen dat het plan zo snel mogelijk gerealiseerd wordt.

MOGELIJKHEDEN EN VOORBEELDEN

Waarom zou u uw plan alleen uitdenken? Ik ben u graag van dienst zodat u zelf kunt focussen op uw bedrijf. Alles is mogelijk, van tenten tot tijdelijke stroomvoorzieningen, van scheidingswanden tot een verdieping op uw terras en van verlichting tot praktisch meubilair zoals tafels met een lengte van 1,5 meter.

CAD TEKENING

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe ik middels een CAD tekening de oplossing voor uw vraagstuk uit kan tekenen. In het geval van deze tekeningen wordt er gewerkt met eenrichtingslooproutes, afzettafels voor bestellingen, diverse manieren van afscheidingen (hekwerk en plexiglas) en het inzetten van een tent voor extra overkapte capaciteit.

Mijn doel is om een oplossing voor uw specifieke vraagstuk te creëren, samen met u. Op een efficiënte en prettige manier zonder onnodige kosten. Ik sta uiterst positief in deze situatie en ik ben er absoluut van overtuigd dat er voor iedere situatie een geschikte oplossing te bedenken is:

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN!