EEN AANTAL

PROJECTEN

VAN AFGELOPEN TIJD

Harderwijk

Wanderlust


Wanderlust is een uniek project, georganiseerd in het kader van 24-uur Hanze. De bezoeker werd te voet meegenomen op een ontdekkingstocht door de buitenlucht. Tijdens deze tocht ervaarde de bezoeker Spoken Word, dans, live hiphop tracks en theater.

Beginnend en eindigend bij MESS Harderwijk liep de voorstellingsroute over het voormalige Landmacht kazerneterrein dat grenst aan MESS en weer terug naar MESS.


TECHNISCHE PRODUCTIE CAD TEKENINGEN

Binnenstad Zwolle

Straatfestival Zwolle


De Horeca Evenementen Stichting Zwolle "HESZ" organiseert jaarlijks o.a. Koningsnacht- en dag, 5 mei en het Straatfestival binnen de grachten van de binnenstad van Zwolle.

Voor de evenementen van de HESZ zet ik mij in als veiligheids- en organisatieadviseur. Zo ook gedurende de 2023-editie van het Straatfestival.


VEILIGHEIDSADVIES ORGANISATIE ADVIES

Spoorzone Zwolle

Hanze Art Station


In de zomer van 2023 biedt de Spoorzone van Zwolle plek aan Hanze Art Station, een urban art festival in de nabijheid van de historische binnenstad. Tegen het decor van rijdende treinen en bussen geniet je van een gevarieerd aanbod aan kunst, muziek, dans, theater en film. Hanze Art Station maakt onderdeel uit van het Hanzejaar 2023.CAD TEKENINGEN

Markt terrein Hilversum

Stadsfestival Hilversum


Voor het allereerste Stadsfestival Hilversum heb ik in opdracht van New Republic de site produductie uit mogen voeren in combinatie met het maken van de CAD tekeningen.  Een dergelijke eerste editie nam flink wat uitdagingen met zich mee maar uiteindelijk stond er een geweldig festival met optredens van o.a. Racoon, Jett Rebel, Snelle, The Dirty Daddies en Queen Must Go On.


CAD TEKENINGEN SITE PRODUCTIE

Binnenstad Harderwijk

Straattheaterfestival Strabant


In juni 2023 heeft de eerste editie van Straattheaterfestival Strabant plaatsgevonden in Harderwijk.

In opdracht van Stichting de Stad als Podium heb ik dit festival geproduceerd, waarbinnen mijn focus voornamelijk lag op de technische productie en het vergunningentraject.


VERGUNNINGENTRAJECT TECHNISCHE PRODUCTIE

Dominicanenklooster Zwolle

Rondom Vrijheid


Rondom Vrijheid was een prachtig inhoudelijk onderdeel van de Nationale Viering van de Bevrijding. We hebben een 45 minuten durende show neergezet met diverse sprekers, geweldige geluids-, licht- en video effecten, een 80-koppig koor en dans.

Het programma was live te volgen op RTV Oost en als compilatie bij de NOS te zien als Nationale Start van Bevrijdingsdag 2023.


TECHNISCHE PRODUCTIE CAD TEKENINGEN

Binnenstad Zwolle

Koningsnacht- en dag 2023


In de binnenstad van Zwolle organiseerde de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) in 2023 wederom Koningsnacht- en dag. Binnen de grachtengordel waren er 62 deelnemende horecagelegenheden die buiten gezamenlijk maar liefst 15 podia en tal van barren en foodstands organiseerden. Dit allemaal onder de parapluvergunning van de HESZ.

Als Veiligheidsadviseur voor de HESZ heb ik meegewerkt aan het schrijven van het Veiligheidsplan voor zowel Koningsnacht  als -dag en heb ik tijdens het evenement een CP functie ingevuld.


VERGUNNINGTRAJECT ADVIES

Suikerterrein Groningen

ESNS ARTIST VILLAGE


Voor ESNS 2023 heb ik me als producent van de Artist Village en ESNS ART in mogen zetten.

De Artist Village was de plek waar honderden artiesten hun accreditatie ophaalden, transport verzorgt kregen van en naar de venues, sliepen in slaapschepen en nightliners, ontbeten en dineerden in ons restaurant, een biertje dronken in de Wolkenfabriek en waar een dikke party gemaakt werd tijdens de Mojo afterparty.

Tevens was dit de plek waar een gedeelte van het productieteam zich huisvestte en waar de algemene opslag van het festival zich bevond.


PRODUCENT SITE PRODUCTIE

Binnenstad Groningen

ESNS ART


In samenwerking met Kunstpunt Groningen heb ik de realisatie van een drietal kunstwerken in de openbare ruimte begeleidt. De nadruk van deze werkzaamheden lag op de technische ondersteuning bij het kunstwerk "Mirror" van kunstenaar Eirik Jahnsen.

Dit resultaat was een kunstwerk wat bestond uit een tweetal tot spiegel gepolijste en gebogen stalen platen van 4m hoog en 2m breed.

Dit kunstwerk is speciaal voor ESNS gemaakt en met het oog op veiligheid en praktische zaken zoals transport, montage, hijsen, ballast, e.d. heb ik hierin geadviseerd.


PRODUCENT ADVIES